Steun ons

Wil je UniQue graag financieel steunen? Dat kan op verschillende manieren.

Spaghettidag

Elk jaar organiseert de werkgroep Evenementen een heerlijke spaghettidag, waar je kan genieten van een huisgemaakte spaghetti bolognese of vegan spaghetti. Dit jaar kan je onze werking steunen door met ons gezellig aan tafel te schuiven op 24 oktober 2021, tussen 11.30 uur en 14.00 uur en tussen 17.00 uur en 20.00 uur.

Bestel je kaarten hier!


Giften ...

Wil jij ons huis graag steunen met een gift? Onze organisatie is steeds op zoek naar extra financiële middelen en een schenking in euro’s is natuurlijk ook welkom. Dat kan je door je bijdrage te storten op het rekeningnummer van UniQue VZW IBAN BE87 0015 5988 5894 (BIC: GEBA BE BB) met de vermelding “gift”. Zo help je mee onze werking te verzekeren en verder uit te breiden. 

Wil je graag wat schenken aan de mediatheek? Klik hier!


… Zonder dat het jou wat kost!

Gebruik je ook regelmatig Takeaway, bol.com, Coolblue, Booking.com, Collect&go, Collishop, Ali Express, enz. voor je online aankopen? Wist je dat je heel eenvoudig UniQue en haar aangesloten groepen kan steunen, zonder dat je er extra voor hoeft te betalen? Door even via Trooper te surfen en UniQue aan te klikken, geven veel van deze websites een stukje van hun winst aan onze organisatie af.

Hoe het werkt: 

  • Stap 1: Surf naar deze link
  • Stap 2: Klik op de website waarmee je je aankoop wil doen
  • Stap 3: Vul de gegevens in
  • Stap 4: Doe je aankoop

Probeer het zeker even uit bij je volgende aankoop. Je betaalt niets extra en je zorgt ervoor dat UniQue haar werking kan verzekeren en LHBTQI* blijvend kan ondersteunen. 

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

​​​​​​
​​​​​