Regionale Aanwezigheid

Ons Regenbooghuis bevindt zich op de Diestesteenweg 24 in Kessel-Lo (Leuven) en is open voor iedereen. Ben je niet van Leuven en omgeving, dan kan je terecht bij onze regionale antennes.

Antenne Hageland bestaat uit onze groepen uit Aarschot: Mixed en Aarschot.Link. Adressen voor onthaal en informatie zijn nog in opbouw, maar neem zeker eens een kijkje op de websites van de twee Aarschotse verenigingen voor hun contactgegevens.


Antenne West-Brabant wordt gevormd door de verenigingen in Halle en Dilbeek, namelijk Hallelesbienne, Hallemaal Gelijk, ‘Kzenzo en Sacha. Meer informatie kan je vinden op hun websites en op volgende adressen:

  • Stadhuis Halle: Oudstrijderplein 18, 1500 Halle
  • Bibliotheek Halle: Basiliekstraat 124, 1500 Halle
  • Sociaal Huis Halle: Auguste Demaeghtlaan 38, 1500 Halle
  • CAW Halle: Kanaalbrugstraat 5c, 1500 Halle
  • Huis van de Mens Halle: Molenborre 28/2, 1500 Halle
  • Wachtpost Zennevalei Halle: Alsembergsesteenweg 89, 1501 Buizingen (Halle)

Een overzicht van alle andere lokale regenboogverenigingen die zijn aangesloten bij UniQue vind je hier. Misschien is er wel eentje in jouw buurt! We zijn aan het werk om toegankelijke informatiepunten op te trekken op de plaatsen waar geen groepen actief zijn of geen antenne dicht in de buurt is.

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

​​​​​​
​​​​​