Spaghettidag 2022

23 oktober 2022

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

 

Om de werking en acties van UniQue, Vlaams-Brabants Regenbooghuis in de toekomst te kunnen verzekeren, nodigen wij onze vrienden, familie, sympathisanten, partners, ... van harte uit om op zondag 23 oktober 2022 gezellig mee aan tafel te schuiven voor een lekkere spaghetti bolognese of een vegan spaghetti.

Tussen 11.30h en 14.00h en tussen 17.00h en 20.00h ben je van harte welkom in het Don Bosco-centrum (Ortolanenstraat 6,
B-3010 Kessel-Lo - Leuven). Wil je onze werking ondersteunen en tegelijkertijd genieten van de culinaire kunsten van onze vrijwilligers, bestel dan tijdig je kaarten via https://tickets.unique-rbh.be/26/.

Let wel! Van zodra je bestelling verzonden is, dien je het volledige verschuldigde bedrag over te schijven op de rekening van UniQue VZW (BE54 0017 5451 6697) met vermelding "Spaghettidag 2022" + je naam. Zodra we je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een bericht met de definitieve bevestiging van je reservatie.

 

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Logo Vlaanderen is gelijke kansen​​​​​​
Logo Leuven Horizontaal​​​​​
Logo Cavaria