Spaghettidag

24 oktober 2021

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

UNI logo RGB png

Om de werking en acties van UniQue, het Vlaams-Brabants Regenbooghuis te kunnen blijven verzekeren, gaan we naast onze subsidies ook op zoek naar eigen inkomsten. Jaarlijks nodigen we al onze vrienden, vrijwilligers, familie, sympathisanten... uit om een lekker bord spaghetti bolognese of een vegan spaghetti. te komen verorberen.

Op zondag 24 oktober 2021 kan je gezellig mee aan tafel te schuiven. Je bent welkom tijdens de eerste shift tussen 11.30h en 14.00h. Een tweede shift vindt plaats tussen 17.00h en 20.00h. Passen deze uren niet voor jou, of wil je liever thuis genieten van de kookkunsten van onze werkgroep Evenementen, dan kan je ook één of meerdere porties doorlopend afhalen of een steunkaart kopen.

Om onze vrijwilligers de mogelijkheid te geven alles zo goed mogelijk te organiseren, is vooraf reserveren noodzakelijk. Wil je graag onze werking (financieel) steunen, maar je hebt nog niet gereserveerd? Geen nood je hebt nog enkele dagen om ons je keuze door te geven. We sluiten onze reservaties af op maandag 18 oktober 2021 om 20.00h.

Reserveren kan via https://spaghettidag.unique-rbh.be/

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Logo Vlaanderen is gelijke kansen​​​​​​
Logo Leuven Horizontaal​​​​​
Logo Cavaria