Werkgroep Take Care aanwezig op actie UZ Leuven

UZ Leuven hield een actie waarbij ze vragen dat mensen solidair zijn en het rode lintje dragen. Werkgroep Take Care hielp hun hierbij.

UZ Leuven hield vandaag een actie waarbij ze vragen dat mensen solidair zijn en het rode lintje dragen, Werkgroep Take Care was hierbij aanwezig om hun te helpen.

Werkgroep take care heeft dit jaar een actie waar de handelaars mee de rode lintjes gaan verdelen. 

Ze hebben ook een HIV-Quiz gemaakt en een filmpje!

Seflie van twee personen die naast elkaar staan voor een grote witte affiche met een rood lint op en tekst in rode en zwarte letters. De persoon links draagt een grijze trui en de persoon rechts een wit T-Shirt met een rood logo van Take Care op de borst, en beiden hebben ze een klein rood lintje opgespeld

 

Een foto van drie vrijwilligers van de werkgroep Take Care, staan langs elkaar aan een tafel. De tafel ligt vol met brochures, dozen, lintjes, enveloppes, en dergelijke. De drie personen zijn aan het werk.

Bericht gepubliceerd op
29 november 2018

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Logo Vlaanderen is gelijke kansen​​​​​​
Logo Leuven Horizontaal​​​​​
Logo Cavaria