All Bi

Algemene gegevens

  • http://www.allbi.be/
  • www.allbi.be ; info@allbi.be , onthaal@allbi.be , vrijwilligers@allbi.be ; www.facebook.com/All.Bi.Leuven
  • Alle leeftijden
  • Leuven
  • Biseksueel
  • Onthaal, Praatcafe

(groep-kalender-titel)

All Bi is een vereniging voor biseksuele personen van alle leeftijden, met als eerste focus onthaal en informatie, met Leuven als uitvalsbasis. All Bi organiseert sensibiliseringsacties, activiteiten om biseksuele personen samen te brengen, en kijkt naar mogelijke samenwerkingen met andere (bi-) verenigingen in Vlaanderen.

Bi kan in verschillende maten voorkomen.  Sommigen voelen zich 50/50.  Anderen zijn toch iets meer aangetrokken tot vrouwen dan mannen of visa versa. Bi als het midden van het homo/lesbisch <-> hetero spectrum gaat niet op.  Alle variaties van de verhouding zijn allemaal bi.

Elke vierde vrijdag van de maand organiseren we een praatcafé in Café Rocco vanaf 20u. Voor meer informatie ga naar onze website, onze facebook pagina of stuur even een mail naar info@allbi.be. Wees dus van harte welkom op onze activiteiten!

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

​​​​​​
​​​​​