Gezocht: Regenbooggezin!

Op 6 mei is het de Internationale dag van diversiteit in gezinnen en de dag nadien houdt stad Leuven een ontmoetingsnamiddag voor regenbooggezinnen.

Op 6 mei is het de Internationale dag van diversiteit in gezinnen. Op 7 mei organiseren de afdeling diversiteit en gelijke kansen, de afdeling opvoedingsondersteuning en de jeugddienst van de stad Leuven een ontmoetingsnamiddag voor regenbooggezinnen.

We willen tonen dat regenbooggezinnen deel uitmaken van onze Leuvense samenleving. We zoeken een zo breed mogelijke mix van gezinnen: jong en oud, groot en klein…

Tijdens de gezinsdag zullen de foto’s op een scherm geprojecteerd worden, en de foto’s kunnen op de facebookpagina van het evenement geplaatst worden. Dit alles met toestemming van de deelnemers.

Wil je graag met je gezin (met of zonder kinderen) op de foto en wil je erbij vertellen wat jullie tot een gelukkig gezin maakt, laat dit dan weten aan:

Kristel Wildiers, 016 27 26 37 of kristel.wildiers@leuven.be. Ook als je nog twijfelt of vragen hebt neem dan zeker contact op.

Tussen 20 februari en 15 april zal één van onze vrijwillige fotografen: Etienne, Johan of Mieke een afspraak met jullie maken om de foto’s te nemen. Alexander komt langs voor een kort gesprekje over jullie verhaal.

Elke deelnemer krijgt na de gezinsdag de digitale foto’s van het eigen gezin.

Bericht gepubliceerd op
10 februari 2017

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Logo Vlaanderen is gelijke kansen​​​​​​
Logo Leuven Horizontaal​​​​​
Logo Cavaria