Studievoormiddag holebi's met een verstandelijke beperking

Met welke hulpvragen zitten holebi's met een verstandelijke handicap en hoe kan u hier als ouder, begeleider of organisatie mee omgaan? Die vragen en meer zullen wij beantwoorden.

Met welke hulpvragen zitten holebi's met een verstandelijke handicap? Hoe kan u hier als ouder, begeleider of organisatie mee omgaan? Welke activiteiten bestaan er reeds voor deze doelgroep? Hoe snijdt u dit onderwerp aan bij de persoon zelf, bij de ouders of de directe omgeving?

Deze studiedag wil antwoorden bieden op de vele vragen waarmee hulpverleners en omgeving in aanraking kunnen komen. Zowel experten als ervaringsdeskundigen nemen het woord, wat garandeert dat zowel theorie als praktijk uitgebreid aan bod komen. Bovendien is er ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast wordt De Roze Ballon voorgesteld. Dit is een deelwerking van het Holebihuis Vlaams-Brabant die zich specifiek tot deze doelgroep richt.

Deelname is gratis.

De studiedag is een organisatie van de dienst diversiteit, gezondheid en gelijke kansen van de Provincie Vlaams-Brabant in samenwerking met het Holebihuis Vlaams-Brabant, De Roze Ballon en Çavaria.

Bericht gepubliceerd op
27 maart 2014

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.