Blog/Nieuws  •  Foto's  •  Contacteer ons  •  Pers

Zit je met een vraag of wil je je verhaal kwijt?


Dan kan je terecht bij de onthaalteams van onze aangesloten verenigingen! Contact opnemen kan je op verschillende manieren; telefonisch, per mail, via instapmomenten of je kan ook altijd een persoonlijk onthaalgesprek inplannen met een vrijwilliger binnen de onthaalteams.   

Voor de contactgegevens verwijzen we je graag door naar ons overzicht van aangesloten verenigingen. Klik daar door naar de websites van de aangesloten vereniging die het best bij jou past.

Raak je er niet helemaal aan uit? Vul dan eventjes ons contactformulier in en wij helpen je graag verder om de juiste aangesloten vereniging te vinden!


Ook bij onze collega's van Lumi (de vroegere Holebifoon) kan je met vragen over je seksuele oriëntatie en/of genderidentiteit terecht. Je kan er ook je verhaal kwijt en melding maken wanneer je slachtoffer geworden bent van homo- en/of transfobie.


Je kan hen maandag, woensdag en donderdag tussen 18.30h en 21.15h (uitgezonderd op feestdagen) telefonisch bereiken op het gratis nummer 0800 99 533. Je kan hen ook contacteren via de website of mailen op vragen@lumi.be
 

 

Gezellig vrijwillig!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

Lees meer

 

Zaaltje huren?

De zalen in Regenbooghuis UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

Lees meer

© 2020 - Regenbooghuis UniQue vzw • Privacy

Design & code by crossmark.be