Blog/Nieuws  •  Foto's  •  Contacteer ons  •  Pers

Vormingen


Ben je op zoek naar een gerichte vorming? Bekijk dan zeker onderstaande mogelijkheden!

 

Intern

Holebihuis Vlaams-Brabant geeft tijdens vrijwilligersinitiatieven een aantal zeer gerichte workshops rond o.a. de interne werking, ICT-gerelateerde onderwerpen, communicatie, maatschappelijke en/of impactvolle thema’s. Deze workshops zijn toegankelijk voor al onze leden en de leden van onze aangesloten verenigingen.

 

Scholenwerking

De jongerenwerkingen &Of en Mixed bieden, in samenwerking met Transgenderkring Vlaams-Brabant, ook zeer gerichte workshops aan om binnen scholen het holebi- en transgenderthema bespreekbaar te maken!

Deze workshops zijn zo opgesteld dat alle scholen binnen Vlaams-Brabant, ongeacht het onderwijsnet, de -vorm of -graad deze makkelijk aangepast kunnen worden aan het doelpubliek.

Voor meer informatie en/of het aanvragen van een workshop kan je terecht bij onze aangesloten verenigingen:

 

Partners

Voor specifieke vormingen kan je terecht bij een aantal partners wiens expertise gericht is op overkoepelende doelgroepen:

  • Çavaria komt op voor de rechten van holebi’s en transgenders en voert zowel een lokaal als Vlaams beleid. Als regionaal verankeringspunt werkt Holebihuis Vlaams-Brabant nauw samen met çavaria en draagt ook mee het beleid uit. Via çaviaria worden een aantal vormingen aangeboden waarvan je hier het overzicht kan raadplegen: www.cavaria.be/vormingen.
  • Ook bij KliQ vzw kan je terecht voor allerlei vormingen rond seksuele oriëntatie en genderidentiteit. Deze zijn gericht op verschillende doelpublieken waaronder; het socio-culturele middenveld, de welzijnssector en lokale actoren, de professionele sector, overheidsdiensten en internationale organisaties en ondernemingen in België.Voor een volledig overzicht van het aanbod kan je een kijkje nemen op www.kliqvzw.be.

 

Gezellig vrijwillig!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

Lees meer

 

Zaaltje huren?

De zalen in Regenbooghuis UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

Lees meer

© 2020 - Regenbooghuis UniQue vzw • Privacy

Design & code by crossmark.be