Blog/Nieuws  •  Foto's  •  Contacteer ons  •  Pers

Vrijwilligers zijn de motor van een vereniging!


De statuten voorzien een vrijwilligerswerking en permanente vrijwilligerswerkgroepen en tevens hun betrokkenheid in de werking van UniQue, het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis. Deze werkgroepen worden opgericht door de RvB. 

Wat denk je anders van vrijwilliger worden?

Ons huis wordt gedragen door een bonte verzameling vrijwillige weldoeners, en daar is altijd plaats voor extra werkwillige handen! Wij hebben een speciale mini-site waar je steeds up-to-date informatie kan vinden over onze openstaande vrijwilligersvacatures, en waar je online jezelf kan aanmelden!

Vrijwilliger worden kan hier! 

 

De werkgroepen van UniQue

Verder op deze pagina volgt een opsomming van onze werkgroepen, en hun functie.

Werkgroep Communicatie

De werkgroep communicatie werkt aan het stroomlijnen en begeleiden van de interne en externe communicatie van Holebihuis Vlaams-Brabant en haar aangesloten verenigingen.

Lees meer

Werkgroep Evenementen

De werkgroep evenementen voorziet de coördinatie en leiding van evenementen georganiseerd door Holebihuis Vlaams-Brabant. Ook zijn zij het aanspreekpunt voor initiatieven vanuit aangesloten verenigingen en verzorgen waar nodig ondersteuning.

Lees meer


Werkgroep Financiën

De werkgroep financiën beheert alle geldelijke aspecten van onze vereniging, voert de boekhouding uit, stelt de jaarlijkse financiële rapporten op en levert budgettair advies aan het DB, de RvB en de werkgroepen binnen Holebihuis Vlaams-Brabant.

Lees meer

Werkgroep Politiek

Interne werkgroep van het Holebihuis Vlaams-Brabant, open huis voor seksuele oriëntatie en genderidentiteit, die initiatieven naar lokale overheden en politici uitwerkt.

Lees meer


Werkgroep Secretariaat

De werkgroep secretariaat verzorgt administratieve ondersteuning binnen Holebihuis Vlaams-Brabant en naar aangesloten verenigingen toe, beheert de codewissel, adressenlijsten, info- & mediatheek en voorziet het materieelbeheer. Ook verzorgt deze werkgroep het vrijwilligersonthaalplatform en stelt waar mogelijk ondersteunende tools en werkdocumenten op voor de werkgroepen.

Lees meer

Werkgroep Take Care

De werkgroep take care buigt zich over het welzijn en de gezondheid van holebi's & transgenders. Door het opzetten campagnes en acties stellen zij deze thema's aan de kaak en zorgen voor visibiliteit en sensibilisering.

Lees meer


Gezellig vrijwillig!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

Lees meer

 

Zaaltje huren?

De zalen in Regenbooghuis UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

Lees meer

© 2021 - Regenbooghuis UniQue vzw • Privacy

Design & code by crossmark.be