Werkgroep Communicatie

Algemene gegevens

  • http://communicatie.holebihuis.be
  • communicatie@holebihuis.be
  • Alle leeftijden
  • Vlaams-Brabant, Leuven
  • Ho-Le-Bi-Tra, Ho-Le-Bi, Homo, Lesbisch, Biseksueel, Transgender, Hetero
  • Internationaal

(groep-kalender-titel)

De werkgroep Communicatie werkt aan het stroomlijnen en begeleiden van de interne en externe communicatie van UniQue en haar aangesloten verenigingen. Zowel voor als achter de schermen werken de vrijwilligers van de werkgroep er hard aan om UniQue een professionele communicatie- en huisstijl te geven. Ze onderhouden onze website en sociale mediakanalen, alsook publiceren ze nu-en-dan-wel-eens een informatieve nieuwsbrief via mail. Daarnaast verzorgen ze daarnaast ook alle contacten met de pers en leven hun creativiteit uit op onze mediacampagnes en publicaties. 

De werkgroep Communicatie kan altijd enthousiaste mensen gebruiken die mee willen sleutelen aan onze huisstijl, posters, uitnodigingen, website en nieuwsbrieven.

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

​​​​​​
​​​​​