Coronamaatregelen binnen UniQue

Door de covid-19-pandemie worden alle fysieke activiteiten voorlopig geannuleerd en werkt UniQue voorlopig enkel achter gesloten deuren verder.

Door de Covid-19-pandemie, zijn onze fysieke activiteiten en deze van de aangesloten verenigingen voorlopig geannuleerd. Ook de toegang tot de gebouwen van UniQue blijft voorlopig afgesloten.

Het secretariaat blijft evenwel doorwerken. Je kan de secretariaatsmedewer bereiken op het algemene nummer 016 60 12 63 of via het algemeen emailadres: hallo@unique-rbh.be

Heb je toch nood aan een gesprek, of voel je je eenzaam in deze rare tijden? Dan kan je steeds terecht bij Lumi. De chatters van Lumi staan voor je klaar op maandag, woensdag en donderdag van 18.30 uur tot 21.30 uur. Op maandag en woensdag zijn ze ook telefonisch bereikbaar. Mailen kan altijd! Meer info vind je op hun website (www.lumi.be). Ook de onthaalwerking van de Werkgroep Take Care blijft (op afspraak) verder werken. Hiervoor neem je best contact op via het algemeen emailadres: hallo@unique-rbh.be.

 

Van zodra de toestand zou wijzigen, zullen we hierover communiceren.

 

Bericht gepubliceerd op
14 april 2020

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Gelijke Kansen Vlaanderen​​​​​​
Stad Leuven​​​​​
çavaria