Contact

Zit je met vragen, wil je advies of heb je nood aan een gesprek? Onze vrijwilligers proberen minstens binnen de 48u een antwoord te geven.

  • Heb je nood aan een luisterend oor of een schouder om op te steunen, dan kun je terecht bij de vrijwilligers van Take Care via take-care@unique-rbh.be.

Meer informatie over onze onthaalwerking

  • Specifiek voor studenten en onderzoek hebben we een FAQ opgesteld, een verzameling van veelgestelde vragen die we vaak in onze mailbox zien verschijnen. Wil je bijvoorbeeld stage lopen bij UniQue of heb je hulp nodig bij onderzoek (enquête, interview, materiaal, informatie, ...)? In de FAQ vindt je een aantal handige richtlijnen en tips, dus neem allereerst daar een kijkje voordat je ons contacteert:

Breng me naar de FAQ!

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Gelijke Kansen Vlaanderen​​​​​​
Stad Leuven​​​​​
çavaria