In Memoriam: Wesley Segers

Diep bedroefd vernamen we eerder deze week het droevige nieuws over het overlijden van onze voormalige penningmeester, Wesley Segers.

Een zwart-wit foto van Wesley Segers onder een regenboogparaplu, lachend naar de camera met in het wit de woorden 'Groot is de leegte en het verdriet, mooi zijn de herinneringen'.

In de nacht van 14 op 15 augustus 2018 is in Varna (Bulgarije) Wesley Segers overleden. Wesley was sinds juni 2014 lid van het Dagelijks Bestuur van ons huis, waar hij als penningmeester nauwkeurig op de financiën toekeek. Ook zette hij mee zijn schouders onder de tot standkoming van ons beleidsplan 2020 en hielp hij mee tijdens tal van evenementen die ons huis de voorbije jaren organiseerde.

Met Wesley verliezen we niet alleen een deskundig penningmeester en een gedreven vrijwilliger, maar vooral een warme persoonlijkheid die die dag en nacht voor ons huis, haar vrijwilligers en de holebi- en transgendergemeenschap in het algemeen klaarstond. Onze regenboogfamilie blijft verweesd achter maar wil een warme steun bieden aan zijn partner Sofie, zijn familie en vrienden.

We zijn Wesley enorm dankbaar voor wie hij was en wat hij voor ons gedaan heeft. We zullen hem hard missen, maar de vele mooie herinneringen die we aan hem koesteren zullen ons sterken bij de verwerking van dit verdriet.

Wie hun medeleven wil betuigen, kan hiervoor in ons huis terecht waar een rouwregister geopend werd.

Bericht gepubliceerd op
17 augustus 2018

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.