Mixed mag hun tiende kaarsje uitblazen !

Op zaterdag 25 april 2015 heffen we met jullie het glas op '10 jaar Mixed'. Wij zorgen de ganse avond voor sfeer, talrijke hapjes en drankjes.

Beste holebi-vrienden, 

Op 29 april 2005 sloegen een aantal enthousiaste vrijwilligers de handen in elkaar en richtten Mixed Aarschot op, een jongerenvereniging gericht op holebi’s in en rond Aarschot. Nu, 10 jaar later, is de vereniging groter dan ooit, en helemaal klaar om dat tiende kaarsje uit te blazen!

Op zaterdag 25 april 2015 nodigen wij u uit om samen met ons te klinken op deze feestelijke gebeurtenis. Noteer alvast deze dag met een felle markeerstift in je agenda want wij hopen dat jij er ook bij zal zijn om samen met ons te vieren!

Graag verwelkomen we u in De klinker. De avond zal om 17u00 starten met een speeddate en vervolgens vanaf 19u00 een gezellige receptie. De hapjes en drankjes worden uiteraard door ons voorzien, samen met een glimlach en een bedankje voor allen die ons het voorbije decennia gesteund hebben.

Om het jong talent uit onze regio te promoten, en om een leuke sfeer te verzekeren, houden we vanaf 20u00 een free podium, met een aantal zeer speciale acts. Plezier gegarandeerd!

We sluiten ons verjaardagsfeest af met onze bekende holebifuif Le Mix vanaf 21u30. Deze editie heeft niet één, maar twee speciale gasten. Eerst zal zangeres Jessy de zaal warm maken met haar fantastische liedjes, en daarna mag Sam De Bruyn (Studio Brussel) de draaitafel overnemen.

Het belooft een prachtige avond te worden, die we graag met u delen.

WANNEER: 25 april 2015, vanaf 17 uur

WAAR: Jeugdhuis De Klinker in Aarschot

DOORLOPEND: fries 'n burgerbar!

 

Tot april, tot 10 jaar Mixed!

Het Mixed-team

Bericht gepubliceerd op
18 maart 2015

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Gelijke Kansen Vlaanderen​​​​​​
Stad Leuven​​​​​
çavaria