Habemus nieuwe website

Hoeraatjes! Na maanden hard labeur heeft Holebihuis Vlaams-Brabant een volledig vernieuwde website!

Hoeraatjes! Na maanden hard labeur heeft Holebihuis Vlaams-Brabant, het open huis voor seksuele oriëntatie en genderidentiteit, een volledig vernieuwde website! En dat is iets om ontzettend trots op te zijn.

Het begon allemaal enkele jaren geleden, toen het Holebihuis op zoek ging naar een nieuwe webmaster om de bestaande site op te frissen. Het bleek echter een moeilijk opdracht de geschikte kandidaat te vinden.

Maar als dan in de zomer voor de zoveelste maal onze website en mailservers technische problemen ondervonden aan de kant van onze provider heeft de Raad van bestuur besloten dat het tijd werd op zoek te gaan naar een partner die voor ons de website moest bouwen.

Verschillende bedrijven deden een voorstel, deze zijn allemaal gewikt en gewogen door de leden van het Dagelijks bestuur, en tot slot vonden we een geschikte partner. En kijk, enkele maanden later, hier staat ze dan!

Nu willen we er wel bij zeggen dat een nieuwe website OOK nog wil zeggen dat er hier en daar eens een foutje in kan sluipen, wij zijn ten slotte ook allemaal mensen. Moest je nog een foutje vinden, geef dan zeker een seintje aan de webmasters via webmaster@holebihuis.be of op ons ontzettend nieuwe en vriendelijke algemeen contact e-mail adres hallo@holebihuis.be.

Bericht gepubliceerd op
28 maart 2014

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.