Een nieuwe naam!

Dit weekend keurde de Algemene Vergadering een naamsverandering en bijhorende statutenwijziging goed. Holebihuis Vlaams-Brabant kiest voor vooruitgang.

Holebihuis Logo

Dit weekend keurde de Algemene Vergadering een naamsverandering en bijhorende statutenwijziging goed. Vanaf nu gaan we trots door het leven (ook officieel) als "Holebihuis Vlaams-Brabant" en labelen we onszelf een 'open huis voor seksuele oriëntatie en genderidentiteit'.

Samen met de nieuwe naam kozen wij ook voor een kleine vernieuwing van ons logo en onze 'presence'. In de loop van de komende maanden investeren wij dan ook in ons promomateriaal, en mag je heel wat leuks van ons verwachten.

Ter zijde, de grootste klepper uit onze investeringen omvat de bouw van een nieuwe website. Al moet je daarop nog even wachten. Maar toch, spannend hé?

Bericht gepubliceerd op
14 februari 2014

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Gelijke Kansen Vlaanderen​​​​​​
Stad Leuven​​​​​
çavaria