Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

vacature voor zelfstandig horecapartner

Je hebt het misschien al gehoord, maar het huidige pand waar UniQue, het Vlaams-Brabantse regenbooghuis gehuisvest is, zal op korte termijn verdwijnen. Daarom gaan we met UniQue op zoek naar een nieuwe stek voor onze werking en de werking van de 24 LHBTQI*-verenigingen die bij ons zijn aangesloten. We zoeken meteen ook een commerciële partner die met ons in hetzelfde pand wil trekken.

Ben jij die M/V/X die een LHBTQI* vriendelijke horecazaak op zelfstandige basis wil uitbaten? Wij zoeken een vakbekwame, enthousiaste, gedreven gastheer, -vrouw, -persoon of -koppel met oog voor detail. Je wil samen met ons een huiselijke en open sfeer creëren waar iedereen welkom is en zich thuis voelt.

Wij zien het als een ontmoetingsplaats voor vrijwilligers, leden van verenigingen, buurtbewoners, voorbijgangers... een gezellige mix die elkaar vindt aan een gezellige toog.

Belangrijk voor ons is een volwaardig partnerschap: een win-win situatie waar beide partijen beter van worden. De interne werking en commerciële uitbating van het café gebeurt in volledige vrijheid. In de aangrenzende ruimtes houden wij onze activiteiten, vergaderingen, ... in een goede wisselwerking met het horeca-gedeelte. Een vast cliënteel en enkele wederkerende evenementen spelen zeker in jouw voordeel.

Als jij een fris idee of concept hebt, ben jij misschien diegene die wij zoeken. We willen dan graag met je samen zitten om van gedachten te wisselen en te kijken of we elkaar vinden als volwaardige partners. Stuur ons een mailtje (huizenjagers@unique-rbh.be) en wij nemen contact met jou op.

 

Bericht gepubliceerd op
18 januari 2022

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Gelijke Kansen Vlaanderen​​​​​​
Stad Leuven​​​​​
çavaria