Ontdek de nieuwe LHBTQI-spot in Leuven

Na maanden van breek-, schilder- en andere werkzaamheden, is de nieuwe locatie van UniQue eindelijk klaar. Kom het resultaat zelf ontdekken vanaf zondag 25 juni.

 

Na maanden van breek-, schilder- en andere werkzaamheden, is de nieuwe locatie van UniQue eindelijk klaar. En al zeggen we het zelf, het resultaat oogt prachtig. 

Vanaf zondag 25 juni 2023 ben je van harte welkom in de Leuvensestraat 5 in Kessel-Lo - Leuven, waar onze vrijwilligers je met veel plezier ontvangen. In onze sfeervolle bar of op ons gezellig binnenterras kan je genieten van een drankje terwijl je bijpraat met vrienden of geniet van een boek uit onze mediatheek. Regelmatig zullen er tal van activiteiten zoals fuiven, lezingen, optredens, enz... georganiseerd worden. Houd daarom zeker onze website en socials in de gaten.

Iedereen is welkom iedereen op woensdagen tussen 15.00h en 23.00h, en op vrij-, zater- en zondagen vanaf 19.00h tot 01.00h.

Het echte grote officiële openingsfeest, tillen we over de zomer heen. Dat geeft de barvrijwilligers tijd om de eerste kinderziektes weg te werken en gewoon te worden aan de taken die uitgevoerd moeten worden. Noteer alvast het weekend van 29 september t.e.m. 1 oktober in jullie agenda!

UniQue beschikt ook over enkele goed uitgeruste zalen voor vergaderingen en andere activiteiten. Meer informatie hierover vind je op webpagina

Bericht gepubliceerd op
17 juni 2023

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.