G!F

Logo

Algemene gegevens

  • www.gifleuven.be
  • info@gifleuven.be ; www.facebook.com/GIFLeuven
  • Alle leeftijden, t.e.m. 30 jaar, 30 en ouder
  • Leuven
  • LHBTQI*, Holebi, Homo, Lesbisch, Biseksueel, Trans*personen, Hetero
  • Fuiven, Onthaal, Praatcafe

Kalender

G!FLeuven is een vereniging die een tweede thuis vormt voor personen van de regenboogcommunity, hun vrienden en hun gezin. Het doel van de vereniging is verbondenheid creëren tussen verschillende personen in de samenleving. We organiseren open activiteiten zoals city trips, picknicks, spelletjesavonden, en we gaan samen naar diverse prides e.a. feestjes van andere regenboogverenigingen. G!FLeuven is een feitelijke vereniging en is aangesloten bij UniQue regenbooghuis Vlaams-Brabant en çavaria. 

Games! & Friends 

Games! & Friends is de tweemaandelijkse spelletjesavond van G!F. We nodigen iedereen uit om gezelschapsspelletjes mee te brengen en kiezen samen welke spelletjes we spelen. 

#IedereenVerbondenMetElkaar 

Elk jaar organiseert G!F Leuven onder #IedereenVerbondenMetElkaar een leuke actie waarmee we mensen dichter bij elkaar brengen. Deze symbolische actie, zoals handtekeningen verzamelen op een regenboogvlag, doen we meestal rond IDAHOT, de internationale dag tegen homofobie en transfobie. Activiteiten en acties worden steeds met veel inspraak van de leden georganiseerd. G!F is steeds bereikbaar via Facebook of via de website. 

Drempelvrees? 

Dat is geen probleem, iedereen is welkom. Stuur ons een berichtje en ontmoet onze onthaalvrijwilliger om kennis te maken met onze vereniging. Zo zorgen wij ervoor dat je met open armen door onze groep wordt ontvangen. 

Tot snel!

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.