Samen naar Poz+ Paradise

23 november 2022

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Driekant - Logo
 • Wanneer?

  23/11/2022 vanaf 20:00
 • Waar?

  30CC Wagehuys
  Brusselsestraat 63
  B-3000 Leuven
  (toegankelijk-voor-rolstoelgebruikers)
 • Soort event:

  Activiteiten
 • Vereniging:

  Driekant

Spot On Toneel heeft ook dit jaar weer een productie genaamd Poz+ Paradise waarvan je kan genieten tijdens het Holebi Filmfestival en dat doorgaat in het Wagenhuys in Leuven. 

We gaan samen op 23 november kijken.

Inhoud van het theaterstuk: 

" Al 28 jaar wonen Ben, Hugo en Ferre, 3 survivors van de aidsepidemie, in ‘Poz Paradise’, een strandvilla op Gran Canaria. Elke zomer wordt hun rust verstoord door Club Torso, een nabijgelegen vakantieresort. Daar logeren de twintigers Robin, Elias en Dennis. Wanneer de jongens hun oog laten vallen op het lieflijke strandje achter de villa van de heren, lijkt een conflict onvermijdelijk...

“Poz Paradise” ging in première tijdens de Internationale Aidsconferentie “AIDS 2018” in Amsterdam. Spot On vond dat deze confrontatie tussen de aids- en de PrEP-generatie (generatie Nu) een Vlaamse opvoering verdiende. Auteur Daniël Cohen noemde zijn stuk een ‘wrange komedie’, maar er is ook vriendschap, levenslust en liefde. De aanstekelijke songs van Lady Dee (Julie Helsen) vormen de maraschinokers in de cocktail." 

Wil je mee ga naar https://spotontoneel.be/tickets/buy/pozparadise schrijf als mededeling "Driekant". Als je dit voor 8 november doet zal Spot On er alles aan doen om het te verwezenlijken dat we samen kunnen zitten. 
 

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.