Wereldaidsdag 2020

Toon je solidariteit op 1 december!

WereldAidsDag-kader voor een profielfoto op Facebook, een cirkelvorm in de kleuren van UniQue met een rood lintje in de linkerhoek onderaan, met in het klein de woorden '1 december, wereld aids dag

Op 1 december is het wereldaidsdag. Op die dag willen we onze steun betuigen aan mensen die besmet zijn met hiv, want zij hebben jammer genoeg nog dagelijks last van discriminatie en stigma rond het virus.

Ook dit jaar willen we hen een hart onder de riem steken en solidair zijn met de mensen die het moeilijk hebben. Daarom doen we de warme oproep om op 1 december een rood lintje te dragen. Probeer zeker ook eens het rode lint van UniQue - het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis op je profielfoto op Facebook te plaatsen. Heb je nog vragen? Je kan terecht bij de werkgroep Take Care, die je met een luisterend oor en raad en daad zal bijstaan! 

Klik hier om het UniQue-WAD-kader op je facebookprofiel te plaatsen!

Wie wil kan ook nog steeds een gratis hiv-zelftest bestellen via onze campagnesite https://testen.unique-rbh.be/ .

Bericht gepubliceerd op
19 november 2020

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Logo Vlaanderen is gelijke kansen​​​​​​
Logo Leuven Horizontaal​​​​​
Logo Cavaria