Wafelenbak

Op 11 oktober 2020 organiseert UniQue haar eerste grote wafelenbak.

Affiche van UniQue met in het midden een foto van enkele rechthoekige wafels met suikers op keukenpapier op een tafel, met daarboven op een groen vlak in witte letters de woorden 'eerste grote pannenkoekenslag en wafelenbak' en onderaan in het roze vlak de informatie '11 oktober 2020, 13u00 to 19u00 - Café Rocco' boven het logo van UniQueDoor de COVID-19 pandemie is het jammer genoeg niet mogelijk om de jaarlijkse spaghettidag te laten doorgaan.

Daarom organiseert UniQue, het Vlaams-Brabantse regenbooghuis op 11 oktober 2020 van 13.00h tot 19.00h haar eerste grote wafelenbak en pannenkoekenslag. De opbrengst gebruiken we om onze werking te verzekeren.

Het principe is simpel: voor slechts 5 euro kan je een pakje overheerlijke huisbereide verse pannenkoeken of vanillewafels bestellen en op de dag zelf komen afhalen in ons huis (Diestsesteenweg 24, B-3010 Kessel-Lo - Leuven). Bestellen voor de afhaalwafels en pannenkoeken kan via https://forms.gle/Yx1CNFfr3UHt4U4q6.

Indien de coronasituatie het ons toelaat, kan u ook een Brusselse wafel of pannenkoeken komen degusteren in café Rocco, die we vanaf 13u voor even omvormen tot gezellige tea-room. Hiervoor hoeft u niet te reserveren of op voorhand te bestellen.

Voor vragen of opmerkingen, kan je steeds terecht op het secretariaat via hallo@unique-rbh.be of op 016 60 12 63.

Bericht gepubliceerd op
15 augustus 2020

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.