Vrijwilligersbevraging

Zoals jullie misschien al wel gehoord hebben, is Holebihuis Vlaams-Brabant momenteel bezig met een vrijwilligersbeleid uit te werken.

Zoals jullie misschien al wel gehoord hebben, is Holebihuis Vlaams-Brabant momenteel bezig met een vrijwilligersbeleid uit te werken.
Een deel van het proces is om via een vrijwilligersbevraging in kaart te brengen wat vrijwilligers motiveert, hoe ze momenteel de sfeer en omgang ervaren, ... Om deze bevraging zo relevant mogelijk te maken, zou ik jullie willen vragen om de bevraging in te vullen. Deze bevraging is volledig anoniem.

De vrijwilligersbevraging kunnen jullie hier vinden: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfT4o7ynxgRUxjMYSURyE1ArLKjGtXi_ShCbpSr9ieXQ50OGg/viewform?c=0&w=1

Alvast bedankt.

Bericht gepubliceerd op
20 februari 2018

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

​​​​​​
​​​​​