Over the Rainbow!

Op 9 mei trekken we alle registers open, en bouwen we café Rocco om tot het meest fantastische paleis in onze briljante 'Rainbow City'.

Op 9 mei trekken we alle registers open, en bouwen we café Rocco om tot het meest fantastische paleis in onze briljante 'Rainbow City'. Trek dus je stoute schoenen aan, en kom met ons en alle aanwezigen op avontuur.

Promo-affiche van themacaféavond OVER THE RAINBOW: een graphic van iemands voeten in witte sokken en rode hakken op een geel pad richting een kasteel in regenboogkleren wat in de verte, met in het midden de woorden 'Put those red heels on, follow us to rainbow city' in zwarte letters. Links onderaan staat het logo van het Holebihuis, en op een witte achtergrond staat onderaan in zwarte letters '9 mei 2014 - 19u - café Rocco, themacaféavond OVER THE RAINBOW'

 

Deze caféavond symboliseert trouwens het begin van de Pride week. Vroeger werd er dan een regenboogcafé georganiseerd door de dames van Labyrint, die dit jaar aan ons die fakkel hebben doorgegeven. Iets wat wij trots omzetten in ons 'OVER THE RAINBOW' themacafé.

En als we zeggen 'over the rainbow', durven we zelfs beweren dat we er 'los over' gaan. Kom dus in alle kleuren van de regenboog, want dat doen wij absoluut ook.

Bericht gepubliceerd op
11 april 2014

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.