Voorjaarsreceptie UniQue

24 april 2022

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

In januari moesten we door een nieuwe Covid-19-golf onze nieuwjaarsreceptie nog noodgedwongen uitstellen. Maar in Vlaams-Brabant is uitstel geen afstel. Daarom nodigen we jou en jouw familie en vrienden van harte uit voor een voorjaarsdrink op zondag 24 april 2022. Vanaf 14.00h ontvangen we je graag in zaal Parochiecentrum Pacem in Wilsele (Dorp) - Leuven.

Samen met het muzikale, amusante en pikante Cherchez la Femme, maken we er een spetterend feest van waarop we ook Vlaams Vice-Minister-President en minister van Gelijke Kansen Bart Somers en Leuvens schepen van Gelijke Kansen Lies Corneillie mogen verwelkomen. Samen met hen bekijken we de IDAHOT-campagne 2022.

We hopen jullie ons massaal vervoegen om mee te klinken op een fantastische zomer en nieuw werkjaar van UniQue.

 

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Logo Vlaanderen is gelijke kansen​​​​​​
Logo Leuven Horizontaal​​​​​
Logo Cavaria