Voorjaarsreceptie UniQue

24 april 2022

Na een jaartje te moeten hebben overslaan, wouden wij jou graag begin dit jaar onder het genot van een hapje en drankje onze beste wensen overbrengen. Helaas gooide een nieuwe Covid-19-golf in januari opnieuw roet in het eten.  

Maar in Vlaams-Brabant is uitstel geen afstel. Daarom nodigen we jou en jouw familie en vrienden van harte uit voor een voorjaarsdrink op zondag 24 april 2022. Vanaf 14.00h ontvangen we je graag in Parochiecentrum Pacem in Wilsele (Dorp) - Leuven.

We maken van de gelegenheid gebruik om samen met Vlaams Vice-Minister-President en minister van Gelijke Kansen Bart Somers en Leuvens schepen van Gelijke Kansen Lies Corneillie, de jaarlijkse IDAHOT-campagne officieel af te trappen. Daarnaast kunnen jullie ook nog genieten van enkele optredens.

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen.

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

​​​​​​
​​​​​