G!FLeuven kayak met BBQ

20 augustus 2022 - 21 augustus 2022

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Logo
 • Wanneer?

  20/08/2022 vanaf 10:00 - 21/08/2022 tot 21:00
 • Waar?

  Vresse-sur-Semois
 • Soort event:

  Activiteiten
 • Vereniging:

  G!F

Op zaterdag 20 augustus gaan we samen een flinke tocht kayakken op de Semois en eindigen met een barbecue en overnachting op een camping. We maken er een actieve dag van, midden in de beeldschone natuur rondom de Semois.

Rond hoelaat?
We starten onze kayaktocht om 10u30 aan kayaks La Vanne, Rue Léon Henrard 10, 5550 Alle-Sur-Semois. We kayakken 17km (ongeveer 3-4 uur) en maken tijd om onderweg gezellig te picknicken en genieten van de natuur. Daarna rijden we (ongeveer 12 minuten) naar de camping (Rue de Charleville 2B, 5550 Vresse-sur-Semois). We doen in de buurt inkopen en genieten samen gezellig van een barbecue. We overnachten op de camping. De dag nadien zijn er verschillende mogelijke activiteiten voor wie nog niet meteen naar huis wilt.

Hoe geraken we daar?
We stellen voor om te carpoolen. In het inschrijfformulier kan je aanduiden of je een auto ter beschikking hebt en hoeveel man mee kan rijden. Per auto worden dan de kosten van de benzine onderling gedeeld.

Wat kost het?
De kayaktocht: 26 euros p.p. voor een 2-persoonskayak of 27 p.p. voor een 1-persoonskayak
De barbecue: De kosten van de inkopen zullen verrekend worden.
De overnachting: 8 euros per persoon
Ben je nog geen lid van G!F? Dan vragen we jou om 10 euros extra te betalen. Dan krijg je bovenop deze topactiviteit ook nog een fantastische lidkaart cadeau.
Kom je dus het hele weekend mee, betaal je voor een 2-persoonskayak en de camping samen 34 euros als G!F-lid en 44 euros als je nog geen lid bent. (1 euros extra als je een 1-persoonskayak wenst)

Hoe inschrijven?
Via dit inschrijvingsformulier:
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdZgtYWCZA.../viewform...
Vergeet ook niet het te betalen bedrag te storten op de bankrekening van G!FLeuven op BE67 0689 3194 3287 en met de mededeling "kayak + naam".
Deadline voor inschrijvingen: 31 juli 2022. Daarna worden de kayaks en campingplaatsen gereserveerd. Last minute beslissers zijn dus niet zeker van hun plaatsje.
Tot en met 31 juli kan ook nog kosteloos geannuleerd worden. Nadien kan dat enkel nog als een andere deelnemer jouw plaats inneemt.

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.