Games! & Friends

24 juni 2022

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Logo
 • Wanneer?
  24/06/2022 vanaf 19:00
 • Waar?
  Demospel Kessel-Lo
  Diestsesteenweg 63
  B-3010 Kessel-Lo - Leuven
 • Soort event:
  Activiteiten
 • Vereniging:
  G!F

G!FLeuven – Rainbow Community is een vereniging die een tweede thuis vormt voor personen van de regenboogfamilie, hun vrienden en hun gezin. Het doel van de vereniging is verbondenheid creëren tussen verschillende personen in de samenleving. We organiseren open activiteiten en minstens éénmaal per jaar een verbondenheidsactie, meestal rond IDAHOT, de internationale dag tegen homofobie en transfobie.

Demo-Spel – Anderzijds zijn we een boardgamecafé! Kom gezellig iets drinken en kijk dan niet raar op als we niet alleen komen vragen wat je wil drinken maar ook wat je wil spelen! Onze hele team heeft een opleiding als barista gevolgd dus een heerlijke koffie maken we met plezier voor je klaar. Maar als je bij ons Koekedam roept krijg je een heerlijk biertje voorgeschoteld! Daarnaast maak we ook graag tijd om je wegwijs te maken in het grote aanbod demo-spellen die onze kast staan en help je graag op weg met de spelregels.

Samenwerking tussen:
https://www.gifleuven.be/games-friends/
https://www.demo-spel.be/nl/

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Gelijke Kansen Vlaanderen​​​​​​
Stad Leuven​​​​​
çavaria