Kayakweekend

29 juli 2023 - 30 juli 2023

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Logo
 • Wanneer?

  29/07/2023 vanaf 10:30 - 30/07/2023 tot 19:00
 • Waar?

  Vresse-sur-Semois
 • Soort event:

  Activiteiten
 • Vereniging:

  G!F

Wat en wanneer?

Op zaterdag 29 juli gaan we samen een flinke tocht kayakken op de Semois en eindigen met een barbecue en overnachting op een camping. We maken er een actieve dag van, midden in de beeldschone natuur rondom de Semois.

Rond hoelaat?

We starten onze kayaktocht om 10u30 aan kayaks La Vanne, Rue Léon Henrard 10, 5550 Alle-Sur-Semois. We kayakken 17km (ongeveer 3-4 uur) en maken tijd om onderweg gezellig te picknicken en genieten van de natuur. Daarna rijden we (ongeveer 12 minuten) naar de camping (Rue de Charleville 2B, 5550 Vresse-sur-Semois). We doen in de buurt inkopen en genieten samen gezellig van een barbecue. We overnachten op de camping. De dag nadien zijn er verschillende mogelijke activiteiten voor wie nog niet meteen naar huis wilt. Neem zeker goede stapschoenen en stapkledij mee, want een mooie wandeltocht is zeker een optie!

Hoe geraken we daar?

We stellen voor om te carpoolen. In het inschrijfformulier kan je aanduiden of je een auto ter beschikking hebt en hoeveel man mee kan rijden. Per auto worden dan de kosten van de benzine onderling gedeeld.

Hoe schrijf ik mij in?

Via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvhiQNhA0HDvx7sKDKntW48NX08dA9i3G_8wtHf0Im_XrF1Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Als je zeker wilt zijn van jouw plaatsje in de kayak, tent en carpoolauto, schrijf je best in voor 15 juli.

Graag voor elke deelnemer een apart formulier invullen!

Wat kost het?

De kayaktocht: 27 euro's p.p. 

De barbecue: De kosten van de inkopen zullen verrekend worden.

De overnachting: 10 euro's per persoon

Kayaktocht en overnachting: 37 euro's. Dit is de prijs van het volledige weekend exclusief maaltijden en vervoer. Dit zal op het weekend zelf verrekend worden per carpoolauto en naargelang de inkopen. Contacteer ons indien je gebruik wenst te maken van het kansentarief.

Je inschrijving is pas volledig wanneer je het te betalen bedrag hebt gestort op de bankrekening van G!FLeuven op BE67 0689 3194 3287  met de mededeling "kayak + naam".

Tot en met 15 juli kan nog kosteloos geannuleerd worden. Nadien kan dat enkel nog als een andere deelnemer jouw plaats inneemt.

Let op! Deze activiteit is exclusief voor vrienden van G!FLeuven. Maar geen nood. Vriend worden van G!F-Leuven voor een volledig jaar, kost slechts 15 euro's en kan gemakkelijk via deze pagina: https://www.gifleuven.be/community/lidmaatschap/

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.