Kerstmarkt Aachen

18 december 2022

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

LezGo! - Logo
 • Wanneer?
  18/12/2022 vanaf 09:30
 • Waar?
  Baron August De Becker Remyplein
  3010 Kessel-Lo - Leuven
  (toegankelijk-voor-rolstoelgebruikers)
 • Soort event:
  Activiteiten
 • Vereniging:
  Lez*Go, G!F

Kom op zondag 18 december met G!FLeuven en Lez*Go! de kerstsfeer opsnuiven op de wonderschöne Kerstmarkt in Aachen. (jawohl; in Deutschland!) Op de Plannung staat warme chocomelk proeven, last-minute kerstcadeaus schoppen, de kerststandjes afschuimen, Brädwörst eten en vooral veel leute machen.

Maar het is niet enkel drinken en eten wat er op de menu staat! Voor slechts 5 euro per persoon organiseren we een heuse jeneverwandeling langs de bekendste en meest schöne toeristische trekpleisters! (er wordt ook een lekker non-alcoholisch alternatief voorzien)

Voor mensen die uit Leuven vertrekken: we spreken af om 9.30 uur op het Baron August de Becker Remyplein in Leuven. Ook mensen uit Antwerpen (of omgeving) kunnen met ons carpoolen. Via onderstaand formulier kan je ons laten weten op welke manier en vanwaar je zal vertrekken. We verwachten in Aachen op de Bendplatz aan te komen om 11.30 uur. We mikken erop om rond 20.30 uur terug in Leuven te zijn.

Inschrijven kan via dit formulier:
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeFovybRY8.../viewform

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Gelijke Kansen Vlaanderen​​​​​​
Stad Leuven​​​​​
çavaria