Special Olympics

18 mei 2023

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Logo
 • Wanneer?

  18/05/2023 vanaf 13:00
 • Waar?

  Nog niet bekend
  Nog niet bekend
 • Soort event:

  Activiteiten
 • Vereniging:

  G!F

Haal die vuvuzela van onder het stof, want met G!FLeuven trekken we naar de ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น ๐—ข๐—น๐˜†๐—บ๐—ฝ๐—ถ๐—ฐ๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐— ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป! Ons eigenste bestuurslid Bram haalt er jaar na jaar medailles in diverse disciplines binnen en dit jaar gaan we hem aanmoedigen!

We hebben er (uiteraard) een "๐™œ๐™ง๐™š๐™š๐™ฉ & ๐™ข๐™š๐™š๐™ฉ" met een van onze eigenste topatleten. Bram volgen we om 15 uur in het 800m lopen en om 16:30 uur in het verspringen. De overige wedstrijden beslissen we in groep op het moment zelf. Tussendoor en na afloop kunnen we nog iets drinken op het domein of in Mechelen.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฎ๐—ณ?
We spreken af op donderdag 18 mei ๐—ผ๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿฐ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ถ๐—ป ๐——๐—ฒ ๐—ก๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ.
Vooraf inschrijven is niet nodig, maar stuur ons zeker een berichtje (info@gifleuven.be) als je wenst mee te gaan zodat we op jou kunnen wachten. Er is ook een mogelijkheid om te carpoolen vanuit Leuven en Antwerpen.

๐˜›๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ด; ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ด, ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ด ๐˜ฆ.๐˜ข. ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ.

๐˜‹๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ.

Meer info over de special olympics vind je op deze site: https://special-olympics.be/nl/

Het volledige programmaboekje van die dag kan je hier vinden: https://special-olympics.be/.../05/ProgrammaBoek-FINAL.pdf

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.