Picknick & Kledingswap

02 juli 2023

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Logo
 • Wanneer?

  02/07/2023 vanaf 11:00
 • Waar?

  De Bruul (Ontmoetingscentrum)
  Brouwersstraat
  B-3000 Leuven
  (toegankelijk-voor-rolstoelgebruikers)
 • Soort event:

  Evenementen
 • Vereniging:

  G!F

- Heb je nog eens zin om je kleerkast te vernieuwen?
- Heb jij teveel spulletjes, die je niet meer draagt?
- Heb jij zin om gezellig te snuisteren in het kledingswap-winkeltje?
- Of heb jij gewoon zin in een gezellige picknick?


Als jij op één van de vorige vragen "ja" hebt geantwoord, dan hebben we goed nieuws! Na het succes van de vorige keer, organiseren we opnieuw een picknick met kledingswap.


Waar en wanneer spreken we af?
Op Zondag 2 juli in De Bruul, Ontmoetingscentrum, Brouwersstraat, 3000 Leuven.


Hoe gaat het in zijn werk?
Selecteer een aantal kledingstukken in jouw kleerkast, die je graag zou willen omruilen. Hierbij zijn er geen regels over het aantal of soort kledingstukken, die je meeneemt. Ook accessoires zoals schoenen, riemen, handtassen en juwelen zijn welkom. Wel is het belangrijk dat de kledingstukken in goede staat zijn en dat je denkt iemand anders er plezier mee te kunnen doen.


Om 11 uur komen we samen. Iedereen neemt iets mee voor de picknick. Je mag kiezen tussen drank/een zoet of zout gerechtje. Hier kan je alvast aanduiden wat je graag wilt meenemen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeY-chRWvAiAqLaSWt3t1wyDamKIcDZRjrbYd-MGFBUQNmClA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 


We leggen alles samen, picknicken gezellig en sorteren de kledij. Daarna mag iedereen gratis “shoppen” in ons winkeltje. We tellen geen punten. Het maakt niet uit hoeveel of hoe weinig kledij je meebracht en/of terug mee naar huis neemt. Het belangrijkste is dat kledij, dat niet meer gedragen wordt, een tweede leven krijgt en dat we een gezellige namiddag hebben.


Op het einde van de namiddag, mag je jouw kledij, die niet is gekozen in het winkeltje terug meenemen naar huis of achterlaten opdat wij ze naar een goed doel brengen. Ideeën van goede doelen zijn welkom.


Wat ook zeker welkom is om mee te nemen op deze activiteit, zijn: kleerhangers, kledingrekken, een spiegel,... Via het in te vullen document, kan je aanduiden wat je thuis hebt liggen.

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.