Links

Op zoek naar meer informatie over onze partners, koepels, gelijkaardige verenigingen of wat anders? Wij verwijzen je graag door.

België:

 


Internationaal:

  • Rainbowfriends Belgium, eeen Belgische vereniging die initiatieven voor de LHBTQI*gemeenschap in het buitenland ondersteunt
  • Op zoek naar een safe space waar dan ook ter wereld? Safe Space Alliance helpt je navigeren. UniQue en de andere regenbooghuizen zijn door de Alliance erkend als safe space.
  • Het Europese netwerk Rainbow cities.
  • ILGA Europe, de Europese en Centraal-Aziatische koepelorganisatie voor LHBTQI*verenigingen van meer dan 50 landen, en ILGA World die werkt op globale schaal
  • In 2013 trok UniQue naar Riga, Letland om kennis te maken met Mozaika, de lokale regenboogvereniging. We steunen die vereniging nog steeds en ontmoeten elkaar elk jaar op de Baltic Pride.

 


Naar nog wat anders op zoek? Neem contact op met hallo@unique-rbh.be voor een antwoord op al je vragen.

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Gelijke Kansen Vlaanderen​​​​​​
Stad Leuven​​​​​
çavaria