Welkom Thuis - deluxe

08 oktober 2022

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Nu het nieuwe werkjaar voor de groepen van start is gegaan, is het de hoogste tijd om onze vrijwilligers  en de vrijwilligers van onze aangesloten groepen uit te nodigen. Dat doen we traditioneel op Welkom Thuis! Op zaterdag 8 oktober maken we er zelfs een Welkom Thuis Deluxe-editie van.

Naast enkele inhoudelijke sessie waarin we het beleidspan voor de volgende 5 jaar voorstellen en het nieuwe draaiboek suïcide waarmee de groepen aan de slag kunnen, willen we vooral meer tijd uittrekken voor de vrijwilligers om elkaar te leren kennen, ideeën uit te wisselen, samenwerkingen aan te gaan.... Wij voorzien alvast het gepaste kader (cocktails, muziek en een lekkere maaltijd).

Dit event staat open voor iedereen die van kortbij of veraf betrokken is bij de werking van UniQue of één van de aangesloten verenigingen. Om een idee te hebben hoeveel lekkers we dienen te voorzien, vragen we wel om je aanwezigheid te bevestigen via het inschrijvingsformulier.

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Logo Vlaanderen is gelijke kansen​​​​​​
Logo Leuven Horizontaal​​​​​
Logo Cavaria