UniQue in het licht

In ons sprankelende nieuwe onderkomen, waar we niet alleen onze operationele efficiëntie verbeteren, vergroten we ook onze zichtbaarheid met een opvallende gevelaanpassing! 

UniQue lanceert het project 'Kleur Bekennen'
 

Leuven, 10 mei 2024 — Na een lange en zorgvuldige zoektocht vond UniQue een nieuwe locatie die perfect aansluit bij de behoeften van haar organisatie en de 24 aangesloten groepen. Het oude pand aan de Diestsesteenweg voldeed niet langer aan de eisen en bracht vele uitdagingen met zich mee. De nieuwe locatie bood niet alleen een verbeterde operationele efficiëntie, maar ook een grotere zichtbaarheid dankzij een opvallende gevelaanpassing.
 

Feestelijke opening en toekomstplannen
 

Om deze belangrijke mijlpaal te vieren, organiseerde UniQue een feestelijke receptie op 10 mei 2024. Tijdens deze receptie gaf Georgy Chtchevaev, ondervoorzitter en woordvoerder van UniQue, een inspirerende speech. Op het programma stonden onder andere de stappen die UniQue nam om haar zichtbaarheid te vergroten onder de noemer van het project ‘Kleur Bekennen’. De eerste verwezenlijking van dit project werd tijdens de receptie officieel onthuld.

Graag de speech lezen? Dat kan hier!
 

Een nieuw tijdperk van inclusie en empowerment
 

Met de nieuwe locatie en het ambitieuze project ‘Kleur Bekennen’ luidde UniQue een nieuw tijdperk van inclusie en empowerment in. "We stonden te popelen om onze toekomstplannen te delen en onze betrokkenheid te tonen door kleur te bekennen," aldus Chtchevaev. UniQue nodigde iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere gelegenheid en samen te werken aan een kleurrijker en inclusiever Leuven.

Met de inhuldiging van de splinternieuwe vlaggenstok en een verlichting die elke avond de stoep in alle kleuren van de regenboog kleurt is het officiele startschot gegeven!

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.