Interne werkingen

UniQue is een vrijwilligersorganisatie, opgedeeld in verschillende werkgroepen door het Bestuur. Elke werkgroep behandelt specifieke taken en thema’s.

Vrijwilligers zijn de motor van een vereniging!

UniQue wordt gedragen door een bonte verzameling vrijwillige weldoeners, en daar is altijd plaats voor extra werkwillige handen! Interesse?

Klik hier voor meer informatie over vrijwilligen!


De werkgroepen van UniQue

Hier een overzicht van onze werkgroepen en hun functies:

Werkgroep Communicatie

De werkgroep Communicatie werkt aan het stroomlijnen en begeleiden van de interne en externe communicatie van UniQue en haar aangesloten verenigingen.

Lees meer

Werkgroep Evenementen

De werkgroep Evenementen voorziet de coördinatie, leiding en logistiek van evenementen georganiseerd door UniQue en aangesloten verenigingen.

Lees meer

Werkgroep Financiën

De werkgroep Financiën beheert alle geldelijke aspecten van onze vereniging, voert de boekhouding uit, stelt de jaarlijkse financiële rapporten op en levert budgettair advies binnen UniQue.

Lees meer

Werkgroep Politiek

De werkgroep Politiek geeft mee vorm aan het beleid en het politiek lobbywerk van UniQue. Ze bereidt de politieke standpunten van de organisatie voor en werkt (politieke) acties uit.

 

Lees meer

Werkgroep Logistiek & Ondersteuning

De werkgroep Logistiek & Ondersteuning biedt een heel diverse waaier aan interne en externe ondersteuning, binnen UniQue en naar aangesloten verenigingen toe. 

Lees meer

Werkgroep Take Care

De werkgroep Take Care buigt zich over het welzijn en de gezondheid van onze doelgroep en staat in voor de onthaalwerking van UniQue. Door het opzetten campagnes en acties stellen zij deze thema's aan de kaak en zorgen voor zichtbaarheid en sensibilisering.

Lees meer

 

Gezocht: partner voor horeca én LHBTQI*

UniQue verhuist en is op zoek naar een commerciële partner

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.

UniQue homelink

UniQue is het Vlaams-Brabantse Regenbooghuis.

UniQue ondersteunt vrijwilligers en de LHBTQI*-verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. UniQue wil aan de hand van sensibilisering en acties ook de maatschappelijke kijk daarop verruimen. 

UniQue,  Vlaams-Brabants Regenbooghuis

Diestsesteenweg 24
B - 3010 Kessel-Lo - Leuven
+32 16 60 12 63

Met de steun van​​​​

Gelijke Kansen Vlaanderen​​​​​​
Stad Leuven​​​​​
çavaria