Interne werkingen

UniQue is een vrijwilligersorganisatie, opgedeeld in verschillende werkgroepen door het Bestuur. Elke werkgroep behandelt specifieke taken en thema’s.

Vrijwilligers zijn de motor van een vereniging!

UniQue wordt gedragen door een bonte verzameling vrijwillige weldoeners, en daar is altijd plaats voor extra werkwillige handen! Interesse?

Klik hier voor meer informatie over vrijwilligen!


De werkgroepen van UniQue

Hier een overzicht van onze werkgroepen en hun functies:

Werkgroep Communicatie

De werkgroep Communicatie werkt aan het stroomlijnen en begeleiden van de interne en externe communicatie van UniQue en haar aangesloten verenigingen.

Werkgroep Evenementen

De werkgroep Evenementen voorziet de coördinatie, leiding en logistiek van evenementen georganiseerd door UniQue en aangesloten verenigingen.

Werkgroep Vrijwilligers & Ontmoetingsruimte

De werkgroep vrijwilligers en ontmoetingsruimte staat in voor het beheer van onze bar en ontmoetingsruimte.  

Werkgroep Politiek

De werkgroep Politiek geeft mee vorm aan het beleid en het politiek lobbywerk van UniQue. Ze bereidt de politieke standpunten van de organisatie voor en werkt (politieke) acties uit.

 

Lees meer

Werkgroep Logistiek & Ondersteuning

De werkgroep Logistiek & Ondersteuning biedt een heel diverse waaier aan interne en externe ondersteuning, binnen UniQue en naar aangesloten verenigingen toe. 

Werkgroep Take Care

De werkgroep Take Care buigt zich over het welzijn en de gezondheid van onze doelgroep en staat in voor de onthaalwerking van UniQue. Door het opzetten campagnes en acties stellen zij deze thema's aan de kaak en zorgen voor zichtbaarheid en sensibilisering.

Lees meer

 

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De zalen in UniQue zijn te huur aan vriendenprijzen.

Word een UniQue vrijwilliger!

Wist je dat Regenbooghuis UniQue volledig draait op vrijwilligers? Ook jij kan ons helpen.